Sähkösuunnittelu Kuopio ja lähialueet

 

Tarjoamme myös sähkösuunnittelu -palveluita Kuopiossa ja lähialueilla. Käytössämme on nykyaikaiset suunnittelutyökalut ja yli 20 vuoden kokemuksen tuoma ammattitaito. Näiden avulla viemme kaikenkokoiset projektit kunnialla alusta loppuun.

 

sähkösuunnittelua Kuopiossa ja lähiseudullaSähkösuunnitelmat voimme tehdä remontoitaviin vanhoihin kohteisiin ja yhtä lailla myös uusiin rakennuksiin, jotka ovat vasta suunnitteilla. Asiakkaan tarpeet ja toiveet ovat sähkösuunnittelun lähtökohta, joten avustamme asiakasta sopivien teknisten ratkaisujen ja asiakasta miellyttävien sisustusratkaisujen löytämisessä.
Pidämme ammattitaitoa yllä jatkuvalla kouluttautumisella, jotta olemme ajan tasalla uusista sähkö- ja telemääräyksistä. Sähkötekniikka kehittyy jatkuvasti, joten on tärkeää pysyä mukana kehityksessä ja olla perillä alalla vallitsevista trendeistä.
Sähkösuunnittelun suurimmat murrokset ovat viime aikoina liittyneet valaistukseen, joka nykyään toteutetaan hyvin pitkälle LED-tekniikalla. Tämä tekniikka tuo paljon mahdollisuuksia, mutta myös haasteita suunnitteluun. Valaisimien lisäksi kehittyvät myös ohjaustekniikat, joilla valaisimia ohjataan. Senpä vuoksi kannattaa jo suunnitteluvaiheessa ottaa yhteyttä alan ammattilaiseen.
 

Sähkösuunnittelun vaiheet
Aluksi käydään asiakkaan kanssa läpi hänen toiveensa ja niiden pohjalta sähkösuunnittelija tekee pistekuvat eli luonnos suunnitelmat. Nämä käydään läpi asiakkaan kanssa ja kun asiakas on ne hyväksynyt niin jatkamme suunnittelua tekemällä kaaviot ja kaapeloinnit.
Samalla voidaan myös neuvotella urakkahinta kokonaispaketille, joka sisältää suunnitelmien lisäksi myös asennukset ja tarvikkeet.
 

Sähkösuunnittelun hinta

Sähkösuunnitelmat 60-80m2 alkaen 250,00 € -

Sähkösuunnitelmat 100-150m2 alkaen 350,00 € -

Hinnat sisältävät alv:n 24%.

 


 

Ota yhteyttä:

Puh: 046 647 8965

vartiainensahkopalvelu@gmail.com

Lähetä viesti

Sähköpalvelu Vartiainen

Miettiläntie 15, Kuopio

Y-tunnus: 1483178-8

Copyright 2018-2023 © Sähköpalvelu Vartiainen